Barvno pleskanje sten

Barvno pleskanje sten stanovanja ali hiše je bolj zahtevno kot "navadno" beljenje. Pri pleskanju z barvami, znajo le te biti neenakomerno nanešene, lahko pride do slabega prekrivanja, opazi se razliko med valjčkom in čopičem, itd...

Za začetek je potrebno pripraviti podlago za barvno pleskanje. Nato sledi zaščita s trakom, ki ga namestimo v enem kosu, saj le tako dosežemo ravne linije.

Najprej se lotimo barvanja stropov. V kolikor uporabljamo res intenzivne barve, je potrebno steno najprej premazati s premazom v podobnem odtenku, šele nato pa jo prebarvamo s končno barvo.

S pridobljenim znanjem in izkušnjami vam bomo svetovali katere barve so primerne za posamezne prostore. Končno odločitev glede barv, seveda, prepuščamo vam.

Splošne smernice:

Hladne barve (npr.: modra, hladnejši odtenki zelene in vijolične), so manj vpadljive, dajejo občutek prostornosti in so bolj primerne za prostore v katerih preživite veliko časa.

Toplejše barve (npr.: rumena, oranžna, rdeča, rjava,…) v prostor vnesejo domačnost, a ga lahko tudi optično zmanšajo. Slednje velja za vse močne barve.

Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili. Svetovanje in ogled sta brezplačna.

Stopite v stik z nami

Polja označena z zvezdico so obvezna!

      Strinjam se, da podjetje Čopič Dekor hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo za namene predložene zahteve.


    GOR